کم خوابی : یکی از علت بروز پُرفشاری خون

آیا واقعیت دارد که محرومیت از خواب می تواند مقدار فشار خون را افزایش دهد؟

این احتمال وجود دارد که خواب کمتر از 6 ساعت در شب می تواند با بالا رفتن مقدار فشار خون ارتباط داشته باشد. افرادی که شب ها 5 ساعت یا کمتر می خوابند در معرض خطر بروز پُرفشاری خون یا بدتر شدن وضعیتشان درصورت مبتلا بودن به این عارضه قرار دارند. همچنین ، خطر ابتلا به پُرفشاری خون برای افرادی که بین 5 تا 6 ساعت در شب می خوابند وجود دارد.

معلوم شده است که خوابیدن به بدن کمک می کند تا ترشح هورمون استرس در بدن تنظیم شود و سیستم عصبی را سالم نگه می دارد. به مرور زمان کمبود خواب می تواند توانایی بدن در تنظیم ترشح هورمون استرس را کاهش دهد و منجر به بروز پُرفشاری خون شود. خوابیدن 7 تا 8 ساعت در شب نقش مهمی در درمان و پیشگیری از بروزپُرفشاری خون دارد. به پزشک خود در باره اختلال خواب صحبت کنید ، به خصوص اگر مبتلا به پُرفشاری خون هستید.

یک احتمال وجود دارد که درمان علت بروز کم خوابی مرتبط با پُرفشاری خون ، وقفه تنفسی یا آپنه انسدادی درخواب باشد . دراین عارضه تنفستان در حین خواب قطع شده و دوباره شروع می شود. اگر بعد از خواب کامل در شب باز هم احساس خستگی می کنید با پزشک درمیان بگذارید. به خصوص اگر خروپف هم می کنید. آپنه انسدادی درخواب می تواند علت بروز پرفشاری خون باشد و حتی می تواند مقدار فشار خون را افزایش داده و مشکلات قلبی ایجاد کرده و سلامتی را به خطر بیندازد.

 

یک پاسخ یا دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *